Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αλλάζει σελίδα ο Νέος Π.Ο. Ν.Καλλικράτειας

Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν, ο Νέος Π.Ο.Ν.Κ. αλλάζει σελίδα ξεκινώντας μια νέα ελπιδοφόρα αρχή.

Σε ανακοίνωσή της η νέα διοίκηση αναφέρει:

"Ο νέος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Νέας Καλλικράτειας αλλάζει σελίδα ξεκινώντας μια νέα ελπιδοφόρα προσσπάθεια σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο.

Ευχαριστεί την προηγούμενη διοίκηση του κ. Μυκωνιάτη για την επιτυχημένη περσινή πορεία της ομάδας και όλα όσα έχει προσφέρει όλα τα προηγούμενα έτη.

Με νέες ιδέες και ανοιχτοί σε νέες προτάσεις συνεχίζουν οι υπόλοιποι της διοίκησης και ενημερώνουν όλο τον κόσμο και τους ανθρώπους που ήταν και θα είναι κοντά στο Σύλλογο, πως μπορούν πλέον να συμμετέχουν και αυτοί, ενεργά σε μια νέα προσπάθεια που ήδη έχει πολλούς νέους υποστηρικτές από τον τόπο μας. 

Για να μπορέσουν να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, καλούμε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 21:00 όλους τους ενδιαφερόμενους να παραστούν στον πολυχώρο του γηπέδου Νέας Καλλικράτειας για να ενημερωθούν για τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου μας".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα