Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

13ος Κολυμβητικός Αγώνας Ψυχής στη Νικήτη - vIDEO/ΦΩΤΟ-

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και τη συμμετοχή πολλών κολυμβητών  δόθηκε στις 11.22 το πρωί η εκκίνηση του 13ου Κολυμβητικού Αγώνα Ψυχής,  από την προβλήτα της Νικήτης.  

 

Οι 53 κολυμβητές έδωσαν το πρωί ραντεβού στην προβλήτα της Νικήτης και μετά τον καθιερωμένο αγιασμό δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα.

 

 

 

Πρώτος τερμάτισε ο Αντώνης Τερζίδης, αθλητής του Άρη, σε 53 λεπτά και 23''. Ο Αντώνης έχει καταγωγή και από τη Νικήτη και είναι έτοιμος να κολυμπήσει στον Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου το καλοκαίρι του 2019. Μόλις τερμάτισε πήρε το... έπαθλο από την αγαπημένη του γιαγιά, μια αγκαλιά κι ένα φιλί! 

 

 

Δεύτερος ο Χρυσόστομος Γιαννουλάκης σε 58΄20''. Ο Γιαννουλάκης είναι και ο φετινός νικητής του Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου.  

 Στην τρίτη θέση τερμάτισαν μαζί ο Παναγιώτης Αρβανιτάκης και η Κλεοπάτρα Στιγιαννίδη σε 1 ώρα και 2 λεπτά. Τέταρτος τερμάτισε ο Γιώργος Μάριος Μαραγγός σε 1 ώρα και 3 λεπτά. 

 

 

Ο πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Ν. "Ο Σίθων", Μάκης Παπαθανασίου ευχαρίστησε τους κολυμβητές που ήρθαν στη Νικήτη και συμμετείχαν στον φετινό αγώνα και ανανέωσε το ραντεβού για τον Διάπλου του Τορωναίου.

 

Ο αγώνας αυτός έγινε για πρώτη φορά ανεπίσημα την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2006 από 5 κολυμβητές, την ημέρα της τελετής έναρξης του 36ου Διεθνούς διάπλου του Τορωναίου κόλπου.

Αφιερώθηκε στη μνήμη του Μιχάλη Γεωργακούδα, αντιπροέδρου της Ε.Ε.Ν.Ν. ο «Σίθων» το 2004 και 2005, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, ξημερώματα της 30ης Οκτωβρίου 2005 στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Ο φετινός αγώνας αφιερώθηκε από την Ε.Ε.Ν.Ν. "Ο Σίθων" στους πυρόπληκτους και στους θανόντες από πυρκαγιές. 

 

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα