Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Βιβλική καταστροφή στη Δυτική Αττική - 15 νεκροί -VIDEO-

Αδιανόητη τραγωδία από την καταιγίδα που ξέσπασε τα ξημερώματα στη Δυτική Αττική, καθώς στη Δυτική Αττική δεκαπέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους! Η Πυροσβεστική δίνει δεκατρείς νεκρούς στη Μάνδρα και το Λιμενικό εντόπισε δύο σορούς (έναν άντρα 55 ετών στο λιμάνι της Ελευσίνας και ακόμη έναν ηλικίας 80 ετών στη θαλάσσια περιοχή μπροστά στα ΕΛΠΕ).

 

Σε έκτακτο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κήρυξε εθνικό πένθος για την ανείπωτη τραγωδία στην Δυτική Αττική, που μετρά 15 νεκρούς από τη σφοδρή κακοκαιρία.

 

Από τα δεκαπέντε θύματα, δέκα από τους νεκρούς είναι άντρες, ενώ οι πέντε σοροί ανήκουν σε γυναίκες. Ο θάνατος των δεκαπέντε θυμάτων από τον πρωτοφανή κατακλυσμό στη δυτική Αττική αποδίδεται σε πνιγμό. «Πιθανόν μερικοί από αυτούς έχουν χτυπηθεί από βαριά αντικείμενα, δεν ξέρουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής» είπε ο Μανώλης Αναστασίου διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του Θριασίου νοσοκομείου.

Για τις φονικές πλημμύρες, ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και ενημερώθηκε για την κατάσταση και την πορεία των επιχειρήσεων, ενώ ο υπουργός αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην περιοχή.

 

Η πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες 600 κλήσεις για βοήθεια από εγκλωβισμένους σε σπίτια και αυτοκίνητα. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, οι άντρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν συνολικά 86 άτομα των οποίων η ζωή κινδύνευε.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα