Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Το νέο έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας - 44 χρόνια από την ίδρυση της.

Με ομιλία του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία γιόρτασε την επέτειο των 44 χρόνων από την ίδρυση της.

Πριν την ομιλία Μητσοτάκη, προβλήθηκε βίντεο στο οποίο παρουσιάστηκε το νέο έμβλημα του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Υποδεχόμαστε το νέο σύμβολο της παράταξής μας που θα μας συντροφεύει στις νέες μάχες. Σηματοδοτεί το ρόλο του κόμματος μας. Ενός κόμματος που είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες, που θέλει να ενώσει τους Έλληνες σε μία συμφωνία αλήθειας. Ένα κόμμα που θα γράψει τις πρώτες σελίδες της νέας εποχής. Με το «Ν» της διαρκούς νεότητας και το «Δ» της παντοτινής δημοκρατικής μας αναφοράς.

Ένα σήμα που έχει τον παραδοσιακό μας πυρσό σε μία πιο αφαιρετική εκδοχή αλλά τυλίγεται από το γαλάζιο της πατρίδας αλλά και από το λευκό. Το χρώμα που είναι έτοιμο να συνεργαστεί με όλα τα άλλα. Το καινούριο σήμα μας είναι τόσο διακριτό ώστε να ξεχωρίζει από κάθε άλλο αλλά και τόσο αφαιρετικό ώστε να μπορούν να προβάλουν πάνω του κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδα τις δικές τους ελπίδες. Γιατί αυτό τελικά συμβόλιζε πάντα η ΝΔ,  την ελπίδα του απλού ανθρώπου για μια καλύτερη ζωή».

Το νέο λογότυπο έχει σχεδιαστεί από εθελοντή, ο οποίος δούλεψε πάνω στην ιδέα του να αλλάζει ανάλογα με την περίσταση. Για το λόγο αυτό δεν έχει περίγραμμα.

 

«Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της παράταξής μας. Ταυτόχρονα όμως νιώθουμε το βάρος της ευθύνης απέναντι στο μέλλον. Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Οφείλουμε να αλλάξουμε. Μόνο έτσι θα διαμορφώσουμε την κοινωνία που μας αξίζει», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Όραμά μου είναι κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να μπορούν να υλοποιούν ελεύθεροι το δικό τους όραμα».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα