Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Συνελήφθη 49χρονος για εισαγωγή και μεταφορά όπλων κρότου - αερίου

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 49χρονος αλλοδαπός, για εισαγωγή και μεταφορά όπλων κρότου – αερίου.


Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 49χρονος να επιβαίνει σε όχημα και σε έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 10 πιστόλια κρότου – αερίου, που ήταν κρυμμένα μέσα σε πλαστική θήκη αντιολισθητικών αλυσίδων.


Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 49χρονος εισήγαγε παράνομα τα παραπάνω πιστόλια από γειτονική χώρα, στα οποία είχαν αφαιρεθεί τα πώματα άσφαιρων βολών και ήταν δυνατό να μετατραπούν σε κανονικά πυροβόλα όπλα.
Το όχημα που χρησιμοποίησε για την εισαγωγή και μεταφορά των όπλων κρότου – αερίου κατασχέθηκε, όπως επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα