Σε ιδιαίτερα θετικό και δημιουργικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη παρουσίαση του νέου hashtag #Polychrono, ενός καινοτόμου instaspot που φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για επισκέπτες και ντόπιους στο Πολύχρονο.
Την πρωτοβουλία για την κατασκευή και τοποθέτησή του ανέλαβε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιχειρηματιών και Ενοικιαζομένων Πολυχρόνου, στο πλαίσιο ενίσχυσης της τουριστικής ταυτότητας της περιοχής.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής:
-
Ο Πρόεδρος Γιάννης Κουφίδης,
-
Ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Γιάννης Αρζουμανίδης,
-
Τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Μυγδαλάς, Κλέανθης Σπανός και Κορίνα Ζόλλα.
Από την πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης, τίμησαν την παρουσίαση με την παρουσία τους:
-
Ο νέος Δήμαρχος Κασσάνδρας Ηρακλής Λειβαδιώτης,
-
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Γάτσιος,
-
Η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Παπαδημητρίου.
Τον Σύλλογο Επιχειρηματιών και Ενοικιαζομένων Πολυχρόνου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Στέργιος Καϊάφας και η Ελένη Καρανικόλα.
Η παρουσίαση του hashtag αποτέλεσε όχι μόνο ένα σημαντικό επικοινωνιακό και τουριστικό γεγονός, αλλά και αφορμή για έναν εποικοδομητικό διάλογο ανάμεσα στους φορείς. Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Κασσάνδρας, τις ανάγκες των επαγγελματιών της περιοχής, καθώς και προτάσεις για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του Πολυχρόνου.
Παράλληλα, τα μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής παρέδωσαν στον Σύλλογο χάρτες και έντυπο υλικό για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Το νέο #Polychrono δεν είναι απλώς ένα hashtag. Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο προβολής, μια φωτογραφική εμπειρία και ταυτόχρονα ένα ακόμη βήμα προς την ανάδειξη της περιοχής ως σύγχρονου και φιλόξενου τουριστικού προορισμού.