Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Και δεύτερη αεροδιακομιδή από την Κασσάνδρα

Μετά το περιστατικό στα Ν. Ρόδα, το ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος χρειάστηκε να κάνει και δεύτερη αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ, από την Κασσανδρεία, ενός άνδρα και ενός κοριτσιού στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

 

Τα δύο περιστατικά, αν και άσχετα μεταξύ τους, αφορούσαν επιληπτικές κρίσης και έτσι κρίθηκε αναγκαία η εσπευσμένη μεταφορά τους στο ΑΧΕΠΑ. Μετά από συνεννόηση τα δύο περιστατικά μεταφέρθηκαν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Κασσανδρείας όπου υπάρχει και ελικοδρόμιο και βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Υγείας. 

 

Το πρώτο περιστατικό αφορούσε σε ένα κοριτσάκι μόλις 16 μηνών και το δεύτερο έναν 22χρονο άνδρα που είχε τραυματιστεί σε χθεσινό περιστατικό στο κεφάλι.

 

Όπως ανέφεραν στο halkidikinews.gr επιτελείς του ΕΚΑΒ, η σημερινή μέρα ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς υπήρξαν πολλά περιστατικά και έπρεπε να κριθεί ποιο ήταν πιο σοβαρό για να γίνει αεροδιακομιδή. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα