Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αντί για υποκατάστημα Εθνικής τράπεζας στην Ιερισσό... Γραφείο Συναλλαγών

Μετά τις διαμαρτυρίες κατοίκων και του δήμου Αριστοτέλη η Εθνική Τράπεζα αποφάσισε να μην κλείσει εντελώς το υποκατάστημά της στην Ιερισσό, αλλά να αφίσει στο υφιστάμενο ακίνητο ένα … Γραφείο Συναλλαγών.

Η πληροφορία περί της πρόθεσης της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για την επικείμενη κατάργηση του υποκαταστήματός της στην έδρα του δήμου Αριστοτέλη, στην Ιερισσό, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, όπως και της ίδιας της δημοτικής αρχής, καθώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα καλύπτει τις ανάγκες σε όλη την εμβέλεια της παραλιακής ζώνης του δήμου Αριστοτέλη, έως και της μοναστηριακής Πολιτείας του Αγίου Όρους. 

Το ενδεχόμενο της κατάργησής του, σύμφωνα με το δήμο, θα επέφερε πολλαπλές αρνητικές συνέπειες στην ευρύτερη περιοχή, για την αποτροπή του οποίου ήταν αναγκαίες άμεσες και συντονισμένες ενέργειες.

Η δημοτική αρχή απευθύνθηκε στα αρμόδια διοικητικά όργανα της Τράπεζας. 

Μετά και τις ανάλογες επαφές και παρεμβάσεις εκ μέρους του δήμου, η Διοίκηση της Τράπεζας δήλωσε εγγράφως προς τη δημοτική αρχή πως «θα συνεχίσει τη λειτουργία της στην Ιερισσό (στο υφιστάμενο ακίνητο) με Γραφείο Συναλλαγών, ενώ θα διατηρηθεί και η 24ωρη λειτουργία του ΑΤΜ», ενώ διαβεβαιώνει πως «θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των αναγκών τόσο του δήμου Αριστοτέλη, όσο και των κατοίκων της περιοχής με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο».

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα