Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

To Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας στη Χαλκιδική

To Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας για πρώτη φορά στη Χαλκιδική, στα Νέα Μουδανιά, με την υποστήριξη του Millenium Education Center διοργανώνει εκδήλωση ανοιχτή σε όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής.

 

Μια δημόσια συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην πατρίδα μας, τη νεανική ανεργία, την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση. Την συμμετοχή των νέων στα κοινά και τις προτάσεις για μια ολοκληρωμένη πολιτική για τους νέους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους επιστήμονες.

 

Η ημερίδα με θέμα Νεολαία 2017-2027 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στο Millenium Education Center στα Νέα Μουδανιά. 

 

Λίγα Λόγια για το ΕΣΥΝ

 

Τo Ε.ΣΥ.Ν.  ιδρύθηκε το 1998. Αποτελεί τον επίσημο εκπρόσωπο της ελληνικής Νεολαίας στο εξωτερικό και το συνομιλητή της κυβέρνησης στο εσωτερικό επίπεδο. Σήμερα συγκροτείται από εβδομήντα οκτώ οργανώσεις νέων  δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος της οργανωμένης ελληνικής νεολαίας. Στόχος του είναι η ενίσχυση του ρόλου και ο συντονισμός των δράσεων των οργανώσεων μελών του. Το Ε.ΣΥ.Ν. σύμφωνα με τον αριθμό των μελών των οργανώσεων του, αντιπροσωπεύει πάνω από τριακόσιες πενήντα χιλιάδες οργανωμένους έλληνες νέους και νέες.

 

Οι οργανώσεις-μέλη του Ε.ΣΥ.Ν. το καθιστούν ένα από τα μεγαλύτερα και αντιπροσωπευτικότερα στην Ευρώπη.

 

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους ο Γενικός Γραμματέας Δία Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο ευρωβουλευτής κ. Νίκος Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ), ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κούλογλου (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Σύμβουλος Πολιτικής στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο κ. Ηλίας Ιορδανίδης. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ κ. Γιάννης Δελακουρίδης, ενώ τις προτεραιότητες του Συμβουλίου θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος κ. Αρμόδιος Δρίκος. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς, ο Πρόεδρος του Millenium Education Center κ. Χρήστος Παπακώστας, και ο επικεφαλής της επιτροπής του ΕΣΥΝ Βορείου Ελλάδας κ. Νίκος Χατζηαλέξης.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα