Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ταξίδι στη Χαλκιδική για τέσσερις Ρώσους μαθητές και τις οικογένειές τους

Τέσσερα παιδιά που μένουν στη Ρωσία κέρδισαν ένα ταξίδι στην Χαλκιδική, φέτος το καλοκαίρι γιατί συμμετείχαν στο διαγωνισμό «Ταξίδι στην Ελλάδα», που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

 

Ο Χλίμποφ Ντμίτρι, η Φάγκινα Άννα, η Σερεμπριακόβα Κατερίνα και η Καγκούροβα Αϊσλού κέρδισαν πακέτα διακοπών στη Χαλκιδική με τις οικογένειές τους, με τα φτερά της Ellinair και τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.

 

Τα έργα τους επιλέχθηκαν μέσα από 1.100 συμμετοχές και κρίθηκαν από επιτροπή καλλιτεχνών, ειδικών της Τέχνης και εκπαιδευτικών με πρόεδρο τον διάσημο Έλληνα γλύπτη, Νίκο Φλώρο. Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στη Ρωσία και η περαιτέρω ανάδειξή της ως τουριστικός προορισμός

 

Ο διαγωνισμός κινήθηκε στα ίδια υψηλά επίπεδα συμμετοχής με πέρυσι, γεγονός εξαιρετικά ικανοποιητικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο προηγούμενος διαγωνισμός είχε πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας-Ρωσίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Οι συμμετοχές ήταν από διάφορα μέρη της Ρωσίας, από τη ρωσική διασπορά- έως και την μακρινή Αυστραλία- αλλά και από την Ελλάδα.

 

Τα θέματα, με τα οποία ασχολήθηκαν φέτος τα παιδιά ήταν εμπνευσμένα από την ελληνική φύση αλλά και τον τουρισμό, στο πλαίσιο του έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας που διανύουμε. Υπενθυμίζεται ότι το βραβείο του διαγωνισμού είναι προσφορά του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και της αεροπορικής εταιρείας Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα