Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Ε Επικαιρότητα

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου στο Χορευτικό Αντάμωμα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου συμμετείχε στο Χορευτικό Αντάμωμα: «Ας κρατήσουν οι χοροί» των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών. 

Το πρόγραμμα διοργανώθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης και ολοκλήρωσης των Πολιτιστικών Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Χαλκιδικής.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και βραβεύτηκαν από τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης Χαλκιδικής κ. Ε. Παπανικολάου.

Οι μαθητές συνοδεύονταν από τον διευθυντή του σχολείου  Σωτήρη Μπρουτζά  και τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής  Δ. Αρζόγλου, Ι. Καραμφίλλη, Σ. Καραδήμου, Α. Τσακουρίδου, Γ. Παλαιουδάκη και Θ. Ζησοπούλου.     

Ο Διευθυντής του σχολείου Σωτήρης Μπρουτζάς ευχαριστεί θερμά για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών-τριών στα Ν. Μουδανιά, τον ιδιοκτήτη της Πούλμαν Μονοπρόσωπη ΕΠΕ “EXCELLENT SERVICES” κ. Παναγιώτη Χαραλάμπους και τον αυτοκινητιστή ταξί κ. Γιώργο Μπίντο. Σημειώνει δε ότι: Στο Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε δράσεις για την καταπολέμηση των προκαταλήψεων και των στερεοτύπων και τον σεβασμό της διαφορετικότητας.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα