Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το νέο 5άστερο TUI SENSIMAR Blue Lagoon Palace στις Καλύβες -ΦΩΤΟ-

Ο Όμιλος Blue Lagoon ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη λειτουργίας του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου του, TUI SENSIMAR Blue Lagoon Palace στη Χαλκιδική.

To TUI SENSIMAR Blue Lagoon Palace είναι ένα ολοκαίνουριο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων με 92 δωμάτια και σουίτες, κτισμένο στην παραλία Καλύβες.

 Όλες οι εγκαταστάσεις απευθύνονται αποκλειστικά σε ζευγάρια  προσφέροντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό για δύο, το οποίο περιβάλλεται  από την καθηλωτική ομορφιά του φυσικού τοπίου. 

Το Blue Lagoon Palace έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις  των επισκεπτών του για ποιότητα, παρέχοντας όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή.  

Ο Όμιλος Blue Lagoon λειτουργεί 6 ξενοδοχειακές μονάδες. Τέσσερις από αυτές βρίσκονται στο πανέμορφο νησί της Κω και δύο στη μαγευτική Χαλκιδική. Τα ξενοδοχεία φιλοξενούν οικογένειες,  ζευγάρια, για εργασία ή αναψυχή, γάμους είτε ανανέωση γαμήλιων όρκων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα