Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση Δήμαρχου Πολυγύρου με την Κινητή Αστυνομική Μονάδα Χαλκιδικής

Τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, ενημέρωσαν για τον σκοπό και τα αποτελέσματα της λειτουργίας της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Χαλκιδικής τα στελέχη της.


Η Κινητή Αστυνομική Μονάδα αποτελείται από ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα, που διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό και στελεχώνεται από ένστολους αστυνομικούς, οι οποίοι ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιπολίας, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών, τη στενότερη συνεργασία μαζί τους και κατ’ επέκταση την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.


Σύμφωνα με τα στελέχη της Κ.Α.Μ. Χαλκιδικής η φιλοσοφία του θεσμού των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων και ο τρόπος συγκρότησης και λειτουργίας τους βασίζονται στη διαμόρφωση μιας νέας αστυνομικής πραγματικότητας, όπου η Αστυνομία μεταβαίνει με δική της πρωτοβουλία στον πολίτη. Παράλληλα πρόκειται για μια συμπληρωματική – εναλλακτική αναβάθμιση του αστυνομικού έργου με παρουσία σε περισσότερες τοπικές κοινωνίες ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές εξήγησαν και ενημέρωσαν για το πρόγραμμα και τους τομείς περιπολιών στον Δήμο Πολυγύρου.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τόνισε ότι ο θεσμός αυτός της ΕΛ.ΑΣ. και τα στελέχη που τον υπηρετούν συμβάλλουν αποφασιστικά στην καλύτερη αστυνόμευση στις απομακρυσμένες περιοχές και τα χωριά του Δήμου. Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα βοηθήσει στην προσπάθεια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής με κάθε πρόσφορο τρόπο, ώστε να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα η σημαντική αυτή δράση για την αστυνόμευση του Δήμου και την εξυπηρέτηση των πολιτών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα