Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αεροδιακομιδή 23χρονου Σέρβου από το Πευκοχώρι

Ένας 23χρονος νεαρός από την Σερβία επέστρεψε στην ζωή το απόγευμα, μετά την Καρδιοπνευμονικη Αναζωογόνηση που ξεκίνησε ο ιδιώτης γιατρός και φίλος του KIDS SAVE LIVES Κωνσταντίνος Λαζαρίδης και μια Γερμανίδα νοσηλεύτρια.

 

Ο νεαρός έκανε αναπνευστική ανακοπή λόγω κρίσης άσθματος, μια κατάσταση που στη Μεγάλη Βρετανία σκοτώνει 3 ανθρώπους καθημερινά.

 

Μετά την επαναφορά του στη ζωή σταθεροποιήθηκε από τον ιδιώτη γιατρό, διασωληνώθηκε από γιατρό του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε εφημερεύον Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.Στο Νοσοκομείο έκανε δεύτερη ανακοπή και πάλι επανήλθε!!!

 

Ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης έχει σώσει ανθρώπους ξανά και ξανά, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει θέσει τον εαυτό του 24 ώρες το 24ωρο στη διάθεσή των πολιτών και των Διασωστών του ΕΚΑΒ της περιοχής και του αξίζουν τα συγχαρητήρια όλου του κόσμου για την κοινωνική του ευαισθησία και την αποτελεσματικότητα του!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα