Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Υπόμνημα της Κ. Ιγγλέζη προς την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας για την ανάγκη συντήρησης του οδικού δικτύου

Υπόμνημα προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη. Το θέμα του Υπομνήματος αφορά την ανάγκη διορθωτικών παρεμβάσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, και ιδιαίτερα στον οδικό άξονα Πολυγύρου – Ιερισσού – Ουρανούπολης.

Στο υπόμνημα τονίστηκε το γεγονός ότι μετά τις βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις του φετινού χειμώνα, η κατάσταση του οδικού δικτύου έχει επιδεινωθεί, καθώς παρουσιάζονται σοβαρές κατολισθήσεις οδοστρώματος. Επισημάνθηκε η ανάγκη άμεσης παρέμβασης της Περιφέρειας για την αποκατάσταση των ζημιών που δημιουργήθηκαν τους χειμερινούς μήνες, καθώς βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Τα έργα αποκατάστασης είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς διακυβεύεται η ασφάλεια τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών της Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα