Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τη Χαλκιδική επισκέφθηκε ο Μάκης Βορίδης

Περιοδεία σε περιοχές της Χαλκιδικής πραγματοποίησε τη Δευτέρα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη.

Στην ομιλία του στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής ο κ. Βορίδης τόνισε για μια ακόμα φορά ότι στόχος της ΝΔ είναι είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. "Ήττα στις αυτοδιοικητικές, στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές, όπου θέλουμε καθαρή εντολή στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αυριανό Πρωθυπουργό, προκειμένου να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ανασύνταξης & ανασυγκρότησης της χώρας"ανέφερε ο κ. Βορίδης.

 

Ο Μάκης Βορίδης, παρουσία στελεχών της ΝΔ στη Χαλκιδική, ανέφερε ότι οι δεξιοί ψηφοφόροι έχουν ως πολιτική προτεραιότητα τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, την απελευθέρωση της οικονομίας, τη μείωση της φορολογίας, την επιβολή του νόμου & της τάξης και την ανάσχεση της λαθρομετανάστευσης. "Μόνο η ΝΔ μπορεί να υλοποιήσει αυτούς τους στόχους"υποστήριξε ο κ. Βορίδης.

Νωρίτερα ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε σημεία ενδιαφέροντος και συναντήθηκε με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και φορέων. Στη Γαλάτιστα είχε συνάντηση με αγροτοκτηνοτρόφους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα. 

Ο κ. Βορίδης επισκέφθηκε και το γραφείο του δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου όπου συζήτησαν για θέματα αυτοδιοίκησης ενόψει μάλιστα δημοτικών εκλογών. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα