Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συλλήψεις στη Χαλκιδική και στο Κιλκίς για διωκτικά έγγραφα

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα, συνελήφθησαν χθες σε Χαλκιδική και Κιλκίς συνολικά τρία άτομα, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν - κατά περίπτωση - καταδικαστικές αποφάσεις και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα:
•    Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας συνελήφθη χθες (21 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν συνολικά 5 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 36 ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, καθώς και ποινή φυλάκισης 46 μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση.


•    Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας συνελήφθη χθες (21 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, 43χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.


•    Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθη χθες (21 Μαρτίου 2019) το απόγευμα στους Ευζώνους, 52χρονος αλλοδαπός, καθώς κατά την είσοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών Αρχών για οικονομικά εγκλήματα.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα