Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια του Εντευκτηρίου του Συλλόγου Ελλήνο-Ποντίων από την Πρώην Σοβιετική Ένωση

Τα εγκαίνια του Εντευκτηρίου του Συλλόγου Ελλήνο-Ποντίων από την Πρώην Σοβιετική Ένωση «Η ΝΙΚΗ», που βρίσκεται μεταξύ των οδών Καλολίμνου και Σιγής στα Νέα Μουδανιά πραγματοποιήθηκαν από το δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά.

 

Το λεγόμενο παλιό κτηνιατρείο Ν. Μουδανιών, παραχωρήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στο Δήμο Νέας Προποντίδας, ο οποίος με τη σειρά του το παραχώρησε στο Σύλλογο Ελληνο-Ποντίων από την Πρώην Σοβιετική Ένωση «Η ΝΙΚΗ».

Με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Νέας Προποντίδας, αλλά και με εθελοντική εργασία από μέλη του Συλλόγου, μεταμορφώθηκε το παλιό κτηνιατρείο σ’ έναν πραγματικά όμορφο χώρο, όπου στεγάζεται επίσημα ήδη από εχθές ο Σύλλογος, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες του.

 

Ο Δήμος προτίθεται να νοικιάσει χώρο και στη Νέα Καλλικράτεια, δημιουργώντας κι εκεί έναν αντίστοιχο χώρο, καθώς και πολλά μέλη του Συλλόγου κατοικούν και δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Καλλικράτειας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα