Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τον Απρίλιο ανοίγει πλήρως ανακαινισμένο τo Ikos Oceania στα Νέα Μουδανιά!

Πλήρως ανακαινισμένο θα ανοίξει σε έναν περίπου μήνα το Ikos Oceania στα Νέα Μουδανιά, καθώς ολοκληρώνεται μια επένδυση ύψους 27 εκατ. ευρώ και αναμένεται να δώσει θετικό πρόσημο στο τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής!



Τα 290 δωμάτια είναι όλα πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένα, με μεγαλύτερα πολυτελή μπάνια και διακοσμημένα σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις. 

 

Οι 18 junior σουίτες έχουν νέους ιδιωτικούς κήπους, τα 10 άνετα οικογενειακά δωμάτια έχουν ευρύχωρο μπαλκόνι ή βεράντα, οι 22 οικογενειακές σουίτες ενός δωματίου διαθέτουν καινούργιους κήπους και υπέροχα επιπλωμένες βεράντες και οι 9 deluxe οικογενειακές σουίτες – όλα με συναρπαστική θέα στο Αιγαίο και στον Όλυμπο.

 

Το νέο μοντέλο πολυτελών διακοπών Lifestyle που εισήγαγε η Ikos Resorts, αλλάζοντας τα διεθνή και τα ελληνικά ξενοδοχειακά δεδομένα του all-inclusive θα υποδεχτεί και φέτος χιλιάδες επισκέπτες. 

 

Εξάλλου, το Ikos Oceania, το 2015 κατέλαβε την 13η θέση στη λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία all inclusive στον κόσμο, που ανέδειξε ο ταξιδιωτικός ιστότοπος TripAdvisor και διαμορφώθηκε με βάση τις κριτικές των χρηστών του σε διεθνές επίπεδο.

 

Όπως αναφέρει η εταιρεία, tο lifestyle μοντέλο διακοπών του Ikos Oceania διαχέεται σε όλους τους χώρους του συγκροτήματος. Πέρα από την προφανή άνεση και ιδιωτικότητα που παρέχουν τα δωμάτια και οι σουίτες, όπου προσφέρεται 24ωρο room service, τις υποδομές του συμπληρώνουν, πισίνα μόνο για ενήλικες, κομψά μπαρ και εστιατόρια υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας – με μια επιλογή από 300 διεθνείς και τοπικές ετικέτες κρασιών - προσωπική φροντίδα με εξεζητημένες spa θεραπείες με την υπογραφή της Anne Semonin και άλλα πολλά. 

 

Το Επενδυτικό πρόγραμμα  των 230 εκατ. ευρώ

 

Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τον Όμιλο Ikos στην Χαλκιδική για τον χειμώνα 2017. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της τελευταίας φάσης του διετούς επενδυτικού σχεδίου με την πλήρη ανακαίνιση όλων των 290 δωματίων του Ιkos Oceania***** με προσθήκη και νέων σουιτών ενός και δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικούς κήπους και αναβαθμισμένη πρόσβαση στην παραλία.

 

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η εξαγορά των ξενοδοχείων Corfu Chandris και Dassia Chandris στην Κέρκυρα, όπως και του παλαιού ξενοδοχείου Club Med Kefalos στην Κω, με σκοπό την πλήρη ανακαίνιση και λειτουργία τους υπό το εμπορικό σήμα της Ikos Resorts. Στην Κέρκυρα τα δύο ξενοδοχεία θα ανακαινιστούν πλήρως και θα λειτουργήσουν ως ενιαία μονάδα Ikos Dassia***** με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, τον Μάιο του 2018. H συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 110 εκατομμύρια Ευρώ.

 

Στην Κέφαλο της Κω, η υφιστάμενη κλειστή ξενοδοχειακή μονάδα, θα ανακαινισθεί πλήρως, θα επεκταθεί και θα λειτουργήσει ως Ikos Kefalos***** επίσης με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, την άνοιξη του 2019. Η συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 90 εκατομμύρια Ευρώ.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα