Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2026

Π Πολιτισμός

Οι γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Καλλικράτειας έφτιαξαν και φέτος τη 'Βαρβάρα'

H Αγία Βαρβάρα γιορτάστηκε και στη Νέα Καλλικράτεια όπου ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Νέας Καλλικράτειας παρασκεύασε και φέτος την "Βαρβάρα".

Σε ευχάριστο κλίμα με πολλές ευχές για καλή υγεία οι γυναίκες του Πολιτιστικού Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου Νέας Καλλικράτειας παρασκεύασαν το παραδοσιακό έδεσμα.

Όσοι βρέθηκαν στο σημείο της διανομής της πατροπαράδοτης "Βαρβάρας" έφεραν στο μυαλό αναμνήσεις απο τα παιδικά τους χρόνια. Τα μέλη του συλλόγου δέχτηκαν συγχαρητήρια για το εύγευστο έδεσμα που προσέφεραν αλλά και για την δράση τους.

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Λαγογιάννη Στέλιο για την χορηγία των υλικών που συνόδεψαν τη "Βαρβάρα".

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα