Τρίτη, 16 Ιουνίου 2026

Π Πολιτισμός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χορωδιακή συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιουρίου "Ο Θέραμβος"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιουρίου "Ο Θέραμβος" στο ξενοδοχείο MIRRAZIO. Στη μουσική γιορτή συμμετείχαν τέσσερις χορωδίες, προσφέροντας στο κοινό μια ξεχωριστή βραδιά μελωδίας και πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν:

Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η Κασσάνδρα"

Οι "Ελεύθερες Φωνές" του Δήμου Θέρμης

Η χορωδία ενηλίκων του Συλλόγου Γυναικών Μεσοποταμίας

Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιουρίου "Ο Θέραμβος"

Το κοινό αγκάλιασε θερμά τη διοργάνωση, χειροκροτώντας ένθερμα τις ερμηνείες των χορωδιών και επιβεβαιώνοντας την ανάγκη για ανάλογες πολιτιστικές δράσεις στην περιοχή.


💃 Το 2ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία του Διονυσίου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.
Παιδιά και έφηβοι από τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Έδεσσα θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές παραδόσεις από όλη την Ελλάδα.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα