Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ελληνογεωργιανό Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα στην Αρναία -ΦΩΤΟ-

Με τη συμμετοχή 80 Ελλήνων και Γεωργιανών Χορευτών- Μουσικών- Χορωδών πραγματοποιήθηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας το Ελληνογεωργιανό Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα, υπό την Αιγίδα του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αριστοτέλη και με την παρουσία του Γενικού Προξένου της Γεωργίας.

Έλαβαν μέρος, η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Β. Ελλάδος της Θεσσαλονίκης, ο Παραδοσιακός Σύλλογος το ¨Μετερίζι¨ από τα Χανιά Κρήτης, το Γεωργιανό Χορευτικό Συγκρότημα ¨Ogros Fari¨ και Γεωργιανή παιδική Χορωδία.

Την εκδήλωση στο κατάμεστο Θέατρο, τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Λένα Παναγιωτοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Κωτάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής Στέλιος Βαλιάνος, ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Ιερισσού, Δημοτικοί, Τοπικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της περιοχής.

του Στ. Ρήγα
halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα