Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Το 14ο Πέρασμα Δραγουντέλι διεξάγεται την Κυριακή - Δρομολόγια λεωφορείου

Την Κυριακή το πρωί η καρδιά της Χαλκιδικής θα χτυπάει στη Σιθωνία και στον ορεινό Δραγουντέλι, όπου θα διεξαχθεί για 14η συνεχόμενη χρονιά το "Πέρασμα Δραγουντέλι", μια περιβαλλοντική εκδήλωση που στόχο έχει να φέρει τον άνθρωπο κοντά στο φυσικό του περιβάλλον. 

 

Ο Δήμος Σιθωνίας και ο Σύλλογος Παρθενών έχουν φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να υποδεχτούν τους εκατοντάδες περιπατητές που θα επισκεφθούν και θα απολαύσουν στην ορεινή Σιθωνία και το μοναδικό φυσικό τοπίο του Δραγουντέλι. Εξάλλου φέτος αναμένεται να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, καθώς ο καιρός θα είναι αίθριος σύμφωνα με την ΕΜΥ και θα συμβάλλει στην επιτυχία της διοργάνωσης. 

Την Κυριακή το πρωί ξεκινούν οι 7 περιπατητικές διαδρομές, μία  ποδηλατική και μία για άλογα.  

 

Ο Δήμος Σιθωνίας θα πραγματοποιήσει δρομολόγια με το λεωφορείο για την μεταφορά των συμμετεχόντων ως εξής: 

 

• 08:30 ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ 

 

• 09:00 ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ και ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ

 

• 10:00 & 11:00  ΑΠΟ 1) ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝ 2) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΙΑ ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Περίπου στις 13.00 μ.μ, με επίκεντρο την πλατεία του Παρθενώνα, στον οποίο καταλήγουν όλες οι διαδρομές, θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με παραδοσιακά εδέσματα για  τους συμμετέχοντες.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα