Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

"Από το Broadway στο Hollywood" στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου

Τo Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής διοργανώνουν συναυλία το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, στις 20:00, με τα εμβληματικότερα τραγούδια από βραβευμένες ταινίες και παραστάσεις musical. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες, γνωστοί στο κοινό από το χώρο της όπερας, ερμηνεύουν -σε ρόλο έκπληξη- ένα τόσο εντυπωσιακό αλλά και ιδιαίτερο πρόγραμμα.

 

Με τους διακεκριμένους λυρικούς τραγουδιστές: Σοφία Μητροπούλου, (σοπράνο), Armando Puklavec, (βαρύτονος) και Παναγιώτη Μανιάτη, (τενόρος). Στο πιάνο συνοδεύει ο Δημήτρης Νέπκας και στο electone ο Παναγιώτης Κουντούρης.

 

Στη συναυλία "Από το Broadway στο Hollywood" θα παρουσιαστούν δημοφιλή αποσπάσματα από διάσημα musicals (Les Miserables, West side story κ.α.) αλλά και τραγούδια / πασίγνωστες μελωδίες από τον χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος. Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από μαγικές μελωδίες ερμηνευμένες με μοναδικό τρόπο από αγαπημένους καλλιτέχνες.

Είσοδος ελεύθερη

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ: Δήμος Πολυγύρου


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα