Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αγώνας Αερομοντελισμού στο Ζωγράφου - ΦΩΤΟ-

O Περιφερειακός Αγώνας Αερομοντελισμού με Ηλεκτροκίνητα Ανεμόπτερα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Μοντελοδόμιο στο Ζωγράφου για όγδοη συνεχή χρονιά.


Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του αγωνιστικού ημερολογίου της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο.) και προσέλκυσε το ενδιαφέρων πολλών αθλητών και επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, αλλά και από τις γειτονικές χώρες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας, Μανώλης Καρράς.



Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας ανεμοπορίας που κράτησε μέχρι τέλους αμείωτο το ενδιαφέρων τόσο των αγωνιζομένων, αλλά και των θεατών που έμειναν εντυπωσιασμένοι με το θέαμα των μικρών αεροπλάνων. Όσοι παραβρέθηκαν στην φετινή εκδήλωση είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στα διαλείμματα του αγώνα πτήσεις επίδειξης με μοντέλα υπό κλίμακα, πιστά αντίγραφα αεροπλάνων μιας άλλης εποχής, καθώς και πτήσεις drones, FPV racing κλπ.

Ο αίθριος καιρός που επικράτησε, το πολύ υψηλό  επίπεδο των διαγωνιζομένων που προσελκύει ο αγώνας, αλλά και ο εξαιρετικός χώρος του μοντελοδρομίου αποτελούν τους κύριους λόγους που τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των αθλητών και συμμετοχών κυρίως από το εξωτερικό γίνεται όλο μεγαλύτερος.



Νικητές αναδείχθηκαν τελικά με σειρά κατάταξης οι: Lazarkov Sotir (BUL), Νταναβάρας Παντελής (ΟΑΜΕΛ Λάρισας) και Radkov Radoslav (BUL).

Την ευθύνη διεξαγωγής του Αγώνα είχε η Ένωση Αερομοντελιστών Μουδανιών με την συμπαράσταση και αρωγή του Δήμου Ν. Προποντίδας.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα