Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Cronwell Hotels & Resorts και Mouzenidis Group

Η αλυσίδα ξενοδοχείων της Βόρειας Ελλάδα Cronwell Hotels & Resorts και ο ελληνικός όμιλος Mouzenidis Group αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και μέσα στο 2019 θα παρουσιάσουν ένα νέο ξενοδοχειακό και τουριστικό προϊόν – το Bomo Collection by Cronwell – σχεδιασμένο να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους τουρίστες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους και να ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

 

Οι προσπάθειες των μερών θα επικεντρωθούν στην περαιτέρω ανάπτυξη δημοφιλών θέρετρων υπό νέες επωνυμίες – Bomo Platamon Cronwell Resort και Bomo Sermilia Cronwell Resort στα Ψακούδια, καθώς και του μοναδικού ξενοδοχείου για ενήλικες στη Νέα Σκιώνη, Bomo Rahoni Cronwell Park Adults Only. Η «συμμαχία» των Bomo Hotels και Cronwell Hotels & Resorts θα οδηγήσει τις εταιρίες από κοινού σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο», σχολιάζει ο Μπόρις Μουζενίδης, Πρόεδρος του Ομίλου Μουζενίδη. 

 

«Σε συνεργασία με τον Όμιλο Mouzenidis Group, θα παρουσιάσουμε στους επισκέπτες μας ένα νέο ποιοτικό concept «οικογενειακών διακοπών» και «διακοπών μόνο για ενήλικες», όπου θα αποτελέσουν το βασικό χαρακτηριστικό του Bomo Collection by Cronwell. Τη νέα σεζόν σε κάθε ξενοδοχείο μας θα παρέχονται πολλά νέα προϊόντα και βελτιωμένες υπηρεσίες» ανέφερε από πλευράς του ο Ντμίτρι Κολέσνικοβ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cronwell Hotel & Resorts, .

 

Το Bomo Sermilia Cronwell Resort θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2019 με το σύστημα all-inclusive και για το λόγο αυτό επεκτείνει σημαντικά τις υποδομές του για οικογενειακές διακοπές. Στη σκιά ενός πευκοδάσους πρόκειται να λειτουργήσει μια επιπλέον παιδική χαρά με θαλάσσιες δραστηριότητες και παιχνίδια. Για το Bomo Platamon Cronwell Resort έχουν προγραμματιστεί εργασίες ανακαίνισης του lobby, της κύριας αίθουσας και της βεράντας του εστιατορίου. Οι ανανεωμένες εγκαταστάσεις κουζίνας θα εμπλουτίσουν περαιτέρω την ποικιλία και τις επιλογές του μπουφέ.

Στο Bomo Rahoni Cronwell Park Adults Only θα παρουσιαστεί ένα νέο concept δείπνου με πρωτότυπα a’la carte πιάτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2019 τη γαστρονομική επιμέλεια της Cronwell Hotels & Resorts θα αναλάβει η ελληνίδα σεφ Ντίνα Νικολάου.

 

Η νέα εποχή θα είναι, όπως συνηθίζεται, γεμάτη με σημαντικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορους χώρους της αλυσίδας Cronwell Hotels & Resorts. Από τον Μάιο, το μοναδικό σόου Miraggio on Ice, έχοντας ως βάση το καλοκαιρινό αμφιθέατρο του Miraggio Thermal Spa Resort, θα πραγματοποιεί περιηγήσεις σε όλα τα ξενοδοχεία Bomo Collection by Cronwell. Η εν λόγω θεατρική παραγωγή με στοιχεία καλλιτεχνικού πατινάζ, μπαλέτου και τσίρκου από επαγγελματίες καλλιτέχνες είναι μοναδική για τα δεδομένα της Ελλάδας, μιας και μέχρι σήμερα παγοδρόμια και παγοπέδιλα δεν αποτελούν συνηθισμένα θεάματα στην χώρα.

 

Τον Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ Αερόστατων Cronwell Olympus Trophy, το οποίο θα συγκεντρώσει 12 ομάδες από επαγγελματίες πιλότους που θα συναγωνιστούν και θα μοιραστούν με το κόσμο την ανεκτίμητη εμπειρία τους. Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στο Bomo Platamon Cronwell Resort, όπου το κοινό θα απολαύσει τη θεαματική επίδειξη αερόστατων, το νυχτερινό σόου Night Glow, τα πυροτεχνήματα και, φυσικά, τις βόλτες με αερόστατα. Ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών στα ξενοδοχεία Bomo Collection by Cronwell θα αποτελέσουν τα προσφερόμενα θεματικά προγράμματα.

πηγή: insider.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα