Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αρναία: Εορτασμός επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 -ΦΩΤΟ-

Εορτάστηκε και φέτος στην Αρναία, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες λόγω των μέτρων αποφυγής μετάδοσης της πανδημίας, η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 με την τέλεση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, της Θείας Λειτουργίας και της Δοξολογίας.

 

Τον πανηγυρικό εκφώνησε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, Γιώργος Πασχαλίδης.

Στη συνέχεια, εψάλει στο χώρο του Ηρώου η επιμνημόσυνη δέηση και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των ένδοξων νεκρών μας, με την παρουσία μόνο των σημαιοφόρων των Σχολικών Μονάδων της Αρναίας.

Τη λιτή εορταστική ημέρα, τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Θαλασσινός, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Αγαπητός Κιάτος, ο πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου, Στέλιος Τζιτζιρίκας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αριστοτέλη, Ευγενία Γιαννούση, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, Γιώργος Χαϊδευτός, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, Δημήτρης Αλεξανδρής καθώς και Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

του Στ. Ρήγα

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα