Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H VITEX A.E. στηρίζει την πρωτοβουλία δράσης covid-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Η VITEX A.E από την αρχή της πανδημίας στηρίζει έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του COVID-19. Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη της ως ενεργός εταιρικός πολίτης, υποστηρίζει την Πρωτοβουλία Δράσης Covid-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας το ΙΣΝ προχώρησε σε δωρεά, ύψους €16.4 εκατομμυρίων,  για τη δημιουργία χώρων που θα στεγάσουν  συνολικά 174 κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ σε 15 νοσοκομεία της χώρας μας, από την Αττική μέχρι τη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία και την Κρήτη. Η πρωτοβουλία χτίστηκε πάνω στις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με στόχο την ενίσχυση της ετοιμότητας του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οι νέες κλίνες αναμένεται να εξυπηρετούν περισσότερους από 6,500 ασθενείς ετησίως.  

Η VITEX προσφέρει δωρεάν οικολογικά χρώματα με αντιμικροβιακές ιδιότητες. τα οποία θα προστατεύσουν πάνω από 20,000 τ.μ. στις νέες ΜΕΘ και ΜΑΦ. Η δωρεά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με την εφαρμογή ταχύτατων διαδικασιών αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τον Φεβρουάριο του 2021.

Η νέα αυτή ενέργεια της VITEX έρχεται επιπλέον και σε συνέχεια της προσφοράς δωρεάν χρωμάτων για την αναβάθμιση και άλλων χώρων σε 12 Νοσοκομεία στην Ελλάδα (ΑΧΕΠΑ, ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΘΡΙΑΣΙΟ, ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ, ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» και ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ) και σε χώρες του εξωτερικού που δραστηριοποιούμαστε (Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία).

Σχετικά με την VITEX Α.Ε.

Η VITEX A.E. είναι η μεγαλύτερη Ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων για τους τομείς των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex), των ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), της εξωτερικής θερμομόνωσης (VitexTherm) και των ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria). Διαθέτοντας το πιο σύγχρονο εργοστάσιο στην Ελλάδα, και ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη, η Vitex A.E. προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις στην ελληνική αγορά και σε περισσότερες από 20 χώρες του εξωτερικού. Από το 1932 η Vitex A.E. λειτουργεί με ξεκάθαρη δέσμευση για την παροχή βέλτιστης ποιότητας και υπηρεσιών, συμβάλλοντας ταυτόχρονα με υπευθυνότητα στην αειφόρο ανάπτυξη. Πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work για την περίοδο 2020 - 2021. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vitex.gr.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα