Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καθαριότητα στη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων

Με ιδέα και πρωτοβουλία των εργαζομένων της καθαριότητας της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου, τοποθετήθηκε στους πράσινους κάδους απορριμάτων αυτοκόλλητη ένδειξη που επισημαίνει ότι δεν πρέπει να πετάμε μπάζα, χόρτα και κλαδιά αλλά μόνο οικιακά σκουπίδια σε σακούλες δεμένες. Ετσι διευκολύνουμε το δύσκολο καθημερινό έργο των υπαλλήλων για την αποκομιδή των απορριμμάτων.


Τα υπόλοιπα, όπως και τα μεγάλα, παλιά έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα ογκώδη αντικείμενα τα εναποθέτουμε σε συγκεκριμένα σημεία συγκέντρωσης που υπάρχουν έξω από κάθε χωριό και ο Δήμος είναι υπεύθυνος για την περισυλλογή και απομάκρυνσή τους. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ενημερωθεί για την εναπόθεση τέτοιων αντικειμένων μπορεί να επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες του Δήμου στο τηλέφωνο 2371350900 για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης έχουν τοποθετηθεί πινακίδες σε αρκετά σημεία, κυρίως ρέματα, σε όλα τα χωριά των Ζερβοχωρίων όπου κάποιοι με ευκολία μέχρι πρότινος πετούσαν τα απορρίμματά τους προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο περιβάλλον.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων, Χρήστος Κομπόγιαννος ευχαριστεί και συγχαίρει την πρωτοβουλία των εργαζομένων καθαριότητας της Δημοτικής Ενότητας, ταυτόχρονα ανακοίνωσε την παραλάβει της πρώτης παρτίδας καινούριων πράσινων κάδων για την αντικατάσταση των παλιών όπου χρειάζεται.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα