Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συλλεκτικό λεύκωμα με τις επισκέψεις του Εθνάρχη Κ. Καραμανλή στην Αρναία

Ένα συλλεκτικό λεύκωμα, στο οποίο παρουσιάζονται οι επισκέψεις του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Αρναία, παρέδωσε στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.


Το λεύκωμα θα κοσμεί το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής.


Ο κ. Ζωγράφος ανέφερε:
«Ήταν διαφορετική η τελευταία επίσκεψη και συνάντησή μου με το φίλο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στην Αθήνα, μιας και ήταν από τις ελάχιστες φορές που δεν ασχοληθήκαμε μόνο με τα προβλήματα του τόπου.
Αυτή τη φορά η συνάντησή μας είχε πιο προσωπικό και συγκινησιακό τόνο μιας και μας συνδέουν με την οικογένεια Καραμανλή πράγματα από το παρελθόν. Τα συγκέντρωσα λοιπόν όλα σε ένα συλλεκτικό λεύκωμα. Σ’αυτό παρουσιάζονται οι επισκέψεις του Εθνάρχη Κων/νου Καραμανλή στην Αρναία, ο οποίος είχε ιδιαίτερη σχέση με τον τόπο (τους περισσότερους κατοίκους τους γνώριζε με τα μικρά τους ονόματα), αφού η γιαγιά του Αθηνά καταγόταν από κει. Ήταν ένα χρέος που είχα από καιρό αναλάβει να ξεπληρώσω. Ο Υπουργός το παρέλαβε συγκινημένος και από σήμερα θα κοσμεί το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής».

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα