Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου: 'Κανένα παιδί στο ποδήλατο χωρίς κράνος'

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με τίτλο: «Κανένα παιδί στο ποδήλατο χωρίς κράνος», που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.  Η εκδήλωση προγραμματίστηκε σε συνεργασία με την Κοινότητα Ολύνθου και την οικονομική στήριξη των Ολυνθιωτών ιδιοκτητών εργοστασίων επεξεργασίας Πράσινης Ελιάς.

 

Μοιράστηκαν δωρεάν κράνη σε όλους τους μαθητές του Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ολύνθου για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Το Δημοτικό Σχολείο της Ολύνθου αποδεικνύει στην πράξη το καθοριστικό ρόλο της εκπαίδευσης στην ευαισθητοποίηση, στην ορθή απόκτηση οδικής συμπεριφοράς και γενικά την προώθηση και την καλλιέργεια θετικών προτύπων κυκλοφοριακής κουλτούρας.

Η απήχηση της εκδήλωσης ήταν μεγάλη και έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα και από την εκπομπή «από τις έξι» της  ΕΤ1 με ζωντανή σύνδεση που είχε με το Σχολείο. Επίσης το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έστειλε συγχαρητήρια επιστολή όπως και ο βουλευτής Χαλκιδικής, Πάνας Απόστολος.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο κ. Γιάννης Γιώργου, Αντιπεριφεριάρχης Χαλκιδικής, η κα. Γουβαλάρη Σταυρούλα, Διοικητής Τροχαίας Πολυγύρου, ο κ. Βορδός Χρήστος, Αντιδήμαρχος Πολυγύρου, η κα. Μυλωνά Ζαφειρούλα Διευθύντρια Π.Ε. Χαλκιδικής και ο κ. Αυγέρης Νίκος Πρόεδρος Κοινότητας Ολύνθου

"Ευχαριστούμε όλους τους καλεσμένους για τα τόσο κολακευτικά λόγια που είπαν για το Σχολείο και τους εκπαιδευτικούς! Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας για την άψογη συνεργασία τους ώστε να βγάλουμε εις πέρας την δύσκολη και κουραστική αυτή εκδήλωση! Τελευταίους αφήσαμε τους μαθητές μας που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που με την συμπεριφορά και την συμμετοχή τους μας έκαναν περήφανους που υπηρετούμε σε αυτό το Σχολείο" ανέφερε ο διευθυντής του Σχολείου, Βασίλης Μισαηλίδης.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα