Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η νέα δημιουργία της Μαρέβας Μητσοτάκη λέγεται... ΕΛΑΝΗ!

 Η νέα δημιουργία δια χειρός Μαρέβας Μητσοτάκη λέγεται  ‘Elani’!  Η τσάντα που ενώνει την Κέρκυρα με το Σουφλί και πήρε την ονομασία της, από τον ομώνυμο πανέμορφο οικισμό στην Κασσάνδρα, σχεδόν στη μέση της απόστασης ανάμεσα στην Κέρκυρα, στον τόπο που κατασκευάστηκαν οι τσάντες και το Σουφλί όπου δημιουργήθηκαν τα μεταξωτά χερούλια.

Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε την επίσημη παρουσίαση των αξεσουάρ στα γραφεία της εταιρίας ZEUS+ΔΙΟΝΕ, στου Ψυρρή.

Η ομορφιά, ο μύθος και η αίσθηση του ταξιδιού στην θάλασσα φέρνουν σε συνεργασία την ZEUS+ΔΙΟΝΕ και την Salty Bag για την δημιουργία της ‘Elani’.

 

Τα χειροποίητα κορδόνια από μετάξι σε συνδυασμό με τα παροπλισμένα πανιά, συνθέτουν μια τσάντα που εκφράζει το πάθος της ZEUS+ΔΙΟΝΕ για εκλεπτυσμένη χειροτεχνία, εμπνευσμένη από τη πλούσια ελληνική κληρονομιά και σύγχρονο σχεδιασμό, με τη δημιουργική επαναχρησιμοποίηση ιστίων, χειροτεχνίας και πολυτέλειας της Salty Bag.

 

Πηγή:paraskhnio.gr

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα