Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

O Πατήρ Επιφάνιος στο Porto Carras Greek Gastronomy Festival

Για 4η συνεχή  χρονιά το Porto Carras Grand Resort  μετατρέπει  την μαγευτική Σιθωνία στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό του καλοκαιριού.

Από τις 17 Ιουνίου ως τις 26 Αυγούστου 2017 διάσημοι chef, βάζουν την προσωπική τους πινελιά, δημιουργώντας  μοναδικά εδέσματα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής και ειδικότερα του Πόρτο Καρράς. Επίσης καθημερινά στο News Café Restaurant προσφέρεται επιλογή πιάτων μενού, που δημιουργήθηκαν από τον διάσημο Γάλλο γαστρονομίας και τεχνογνωσίας Michel Roth, κάτοχο των τίτλων Meilleur Ouvrier de France, Bocuse d ‘ Or, βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin.  

 

Με βάση το σταθερό στόχο να εμπλουτισθεί το τουριστικό τρίπτυχο «φύση, θάλασσα και ήλιος» αυτή τη χρονιά, το Porto Carras Greek Gastronomy Festival  γίνεται ακόμη πιο ανάλαφρο και ανοιχτό. Καλοκαιρινές και εύγευστες γαστριμαργικές δημιουργίες κατακλύζουν τα εστιατόρια του Porto Carras Grand Resort,  με την εξαιρετική θέα στην  απέραντη θάλασσα της Χαλκιδικής. Ο Ιερομόναχος του Αγίου Όρους Πατέρας Επιφάνειος, με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα, συνθέτοντας μοναδικές δημιουργίες με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές, μάγεψε τους επισκέπτες του Pefko Al Fresco στην 9η βραδιά Ελληνικής Γαστρονομίας !

  Τη σκυτάλη των επικούρειων δείπνων παίρνει ο δημιουργικός σεφ Ανδρέας Κλαυδιανός, ενώ το Γαστρονομικό Φεστιβάλ θα κλείσει στο τέλος του καλοκαιριού με τον σεφ Στέφανο Διαμαντόπουλο, που όπως και πολλοί άλλοι κορυφαίοι βραβευμένοι έλληνες σεφ και προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας, θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

 Με πρώτη ύλη τα προϊόντα που παράγει το Κτήμα Πόρτο Καρράς και με την συνοδεία των εκλεκτών κρασιών του Κτήματος αυτού, τα Σαββατόβραδα στη Χαλκιδική έχουν γεύση από ελληνικό καλοκαίρι!

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα