Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στην ανακαίνιση της παιδογκολογικής του ΑΧΕΠΑ η αμοιβή του Μαυρίδη

Το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του Nomads με νικήτρια την Αποστολία Ζώη. Λίγο πριν τα αγωνίσματα που θα αναδείκνυαν τον μεγάλο νικητή, ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε τον ιερό σκοπό που δέχτηκε να μπει στο παιχνίδι.

Μετά από ερώτηση που δέχτηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκμυστηρεύτηκε πως μπήκε στο Nomads με τον όρο ότι η αμοιβή του θα πήγαινε για την ανακαίνιση παιδοογκολογικού τμήματος νοσοκομείου.

 

Ο Ant1 λίγο μετά την εν λόγω αποκάλυψη, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Δεν είχε ανακοινωθεί για να μην επηρεάσει τις ψηφοφορίες εις βάρος των άλλων παικτών. Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν».

 

Στο χθεσινό τελευταίο επεισόδιο του Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε το λόγο της συμμετοχής του λέγοντας χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

 

«Πρέπει κάποια στιγμή να πω κι εγώ αφού δεν επηρεάζει κάποια ψηφοφορία. Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και αν ήθελα να έχω κάποια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του κ. Λάτσιου μου είπε για ένα παιχνίδι-υπερπαραγωγή και μου έκανε πρόταση να συμμετάσχω. Του είπα κατευθείαν όχι μου είπε ο κ. Λάτσιος, ηρέμησε… να είσαι πιο διαλλακτικός. Δεν είχε άδικο, το άκουσα, είδα όλα αυτά. Είδα και είχε μία οικονομικά συμφέρουσα πρόταση για όσους συμμετέχουν. Σκέφτηκα ότι δεν γίνει να αμοιφθεί τόσο καλά ένας άνθρωπο και είπα να παίξω όλα μου τα χαρτιά και του είπα δεν θέλω να με ανταμείψετε με αμοιβή ανά εβδομάδα ή επεισόδιο και τους πρότεινα ότι γνωρίζοντας ότι ο ΑΝΤ1 έχει ένα ταμείο κοινωνικής ευθύνης και τους ζήτησα να πάνε στην κλινική του παιδογκολογικού και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Είπα αν είναι reality επιβίωσης και είναι τόσο σημαντικό πρόσωπο ο Μαυρίδης κάντε το. Τους έφερα σε επαφή και το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου, το κέρδισα με το σπαθί μου και χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε να το κάνω αυτό… Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί, τα έχει αναλάβει η κ. Παπαμερή και ο κ. Λάτσιος να τα κάνει όλα αυτά».

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα