Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2026

Βασάλος και Βαλαβάνη έκαναν Πάσχα στη Σιθωνία -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ερωτευμένοι και αχώριστοι και αποφάσισαν να κάνουν Πάσχα στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο Πόρτο Καρράς.

Οι δυο τους φαίνεται να περνούν τέλεια και τον Κωνσταντίνο να κάνει και την πρώτη βουτιά, ευχόμενος στους χιλιάδες ακολούθους του στο instagram καλό καλοκαίρι!

 

"Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο από την παραδεισένια Χαλκιδική!!!!" έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ σε άλλη φωτογραφία του με φόντο το νησάκι Κέλυφος παραδέχτηκε ότι " τελικά σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!!""

 

instagram

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα