Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Σόφη Πασχάλη μιλά για το Survivor - Η «πικρή» αλήθεια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο…

«Είχαμε βάλει έναν κακό κανόνα εκεί σαν ομάδα...»

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Σόφη Πασχάλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου -ένα special guest που είχε ζητήσει ο παρουσιαστής. Η Σόφη μίλησε για όλα αλλά στο επίμαχο ερώτημα «Ποιο είναι το μυστικό κακό που έχει κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος;» δεν πήραμε απάντηση ούτε αυτή τη φορά. Ουσιαστικά, για όλα φταίει εκείνο το αλήτικο το ψάρι που βρέθηκε εκείνη τη νύχτα στη σκοτεινή ακτή…

 

Η απάντηση για τα κακά σχόλια που δέχτηκε η Σόφη Πασχάλη

 

«Η δική μας πραγματικότητα ήταν το να προσπαθήσουμε να επιβιώσουμε. Καμία σχέση με το κάθομαι στο σπίτι μου, βλέπω ένα παιχνίδι και έχω τη δυνατότητα να πάω να πάρω κάτι από το ψυγείο μου να φάω ή να πιω και να σχολιάζω με τους φίλους μου. Δεν φανταζόμουν σε καμία περίπτωση έναν φανατισμό. Δεν μου άρεσε είναι η απάντηση. Δεν έχω καταλάβει τι έκανα. Τι είναι αυτό το οποίο έχει ενοχλήσει».

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η εσωτερική φωνή και το ύπουλο ψάρι

 

«Ότι αντιμαχίες είχαμε με όλους είχαμε και με τον Γιώργο, τίποτα παραπάνω. Αυτή η έκθεση που έχει ο Γιώργος είναι πάρα πολύ όμορφη και μακάρι το παιδί να κερδίσει κιόλας. Εγώ δεν είχα καμία σκοπιμότητα γιατί δεν πήγαινα για το έπαθλο. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω ταχθεί στην αυτογνωσία. Ο μοναδικός λόγος που πήγα εκεί είναι γιατί μια εσωτερική φωνή μου έλεγε ότι αν θέλεις να κάνεις πράξη αυτά τα οποία σου λέει η καρδιά σου… θα πρέπει να πάω να δοκιμαστώ σε κάτι δύσκολο. Θα το ξαναέκανα.

 

Με το ψάρι έδωσα ένα παράδειγμα. Ήθελα κάτι να πω από κάτι που είχε συμβεί. Από εκεί και πέρα δεν είπαμε ποτέ τι είχε συμβεί, απλά ήμασταν διάσπαρτοι και είναι μια απόφαση που την πήραμε όλοι μαζί γιατί είχαμε πει ότι θα τα ξαναβρούμε. Μόνο που δεν είχε τελειώσει για κάποιους…».

 

Οι… κακές παρέες

 

«Όταν δεν έχεις να φας μεγεθύνονται όλα. Εκεί θα τσακωθείς για τα απλά πράγματα. Είχαμε βάλει έναν κακό κανόνα εκεί σαν ομάδα, να φέρνουμε ότι τροφή υπάρχει στο τραπέζι. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν τέλειο κόσμο μεταξύ μας. Δεν υπάρχουν ομάδες, ο Γιώργος είναι ένα παιδί μέσα σε όλα. Στην ουσία μετά ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε πιο πολύ παρέα με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα».

 

zappit.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα