Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Ο παίκτης που θα αποχωρήσει αύριο -Συνεχίζονται οι διαρροές

Συνεχίζονται οι διαρροές στο Survivor με τις πληροφορίες για τους υποψήφιους για αποχώρηση να προδίδονται ο ένας μετά τον άλλο.

 

Συνεχίζονται οι διαρροές στο Survivor με τις πληροφορίες για τους υποψήφιους για αποχώρηση να προδίδονται ο ένας μετά τον άλλο. Αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor είναι τέσσερις, ο Ορέστης Τσανγκ, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Πάνος Αργιανίδης και η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου από την ομάδα των Μαχητών.

 

Την Πέμπτη θα παρακολουθήσουμε ποιος παίκτης θα φύγει από το παιχνίδι, ωστόσο η είδηση για το ποιος θα αποχωρήσει διέρρευσε στα social media και η εκπομπή Happy Day είχε το ρεπορτάζ.

 

Σύμφωνα με τις διαρροές, λοιπόν, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν τις προηγούμενες φορές, από το Survivor θα αποχωρήσει ο Ορέστης Τσανγκ.

 

Σταματάει προσωρινά η προβολή νέων επεισοδίων

Μια μικρή διακοπή στην προβολή νέων επεισοδίων προγραμματίζει ο ΣΚΑΪ για το Survivor.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, το Survivor θα μεταδώσει το τελευταίο του επεισόδιο τη Μεγάλη Τρίτη λόγω Πάσχα.

Ουσιαστικά, οι τηλεθεατές δεν θα παρακολουθήσουν νέο επεισόδιο Survivor τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη.

Το reality θα επανέλθει με νέο επεισόδιο την Κυριακή του Πάσχα. Μάλιστα, η αλλαγή αυτή είχε προαναγγελθεί από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη εξηγώντας γιατί προστέθηκε νέο επεισόδιο Survivor κάθε βράδυ Πέμπτης.

thetoc.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα