Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας : «Ασημένιες» Κοντού και Φίτσιου - «Ασημένια» η Αναστασιάδου & «Αργυρός» ο Στέφανος Ντούσκος

Το ελληνικό πλήρωμα πήρε το ασημένιο μετάλλιο στη Σλοβενία, στο αγώνισμα του διπλού σκιφ γυναικών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Άνοιξε λογαριασμό η ελληνική αποστολή στο Μπλεντ, καθώς η Μιλένα Κοντού και η Ζωή Φίτισου έφεραν το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα μας, αφού αναδείχθηκαν δευτεραθλήτριες Ευρώπης.

Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες κρέμασαν το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος τους, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.

Το βρετανικό πλήρωμα ήταν αυτό που πήρε την πρώτη θέση, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και η γαλλική συμμετοχή.//ΜΠ.

Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας, που φιλοξενείται στην πόλη Μπλεντ της Σλοβενίας.

Η προσπάθεια της Ευαγγελίας Αναστασιάδου, ήταν συγκλονιστική, καθώς έδωσε “μάχη” για το χρυσό μετάλλιο με την Ρουμάνα, παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιονέλα Κόσμιουκ. Μάλιστα, στα πρώτα 1000μ. της διαδρομής, η 21χρονη είχε το προβάδισμα, όμως στο τελευταίο τμήμα της κούρσας, η Κόστιουκ απεδείχθη πιο δυνατή. Το χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησε η Τσέχα, Κριστίνα Νεουχόρτοβα.

Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το τέταρτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής, στην πόλη Μπλεντ της Σλοβενίας, όπου διεξάγεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας.

Ο Στέφανος Ντούσκος, τερμάτισε δεύτερος στο σκιφ, μετά από συναρπαστική “μάχη” με τους Ζίντλερ και Φαν Λίροπ, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα