Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

ΕΠΣΧ: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής

Η νίκη του Π.Ο Τρίγλιας απέναντι στη Νίκη Πολυγύρου με 2-0 ήταν από τα ενδιαφέροντα των σημερινών αγώνων με την Τρίγλια να ανεβαίνει στην 2η θέση με 25 βαθμούς. 

 

Μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αετός Βαρβάρας στα Σήμαντρα με γκολ του Θ. Ναλμπάντη στο 25' με κεφαλιά! Η ομάδα της Βαρβάρας με τη νίκη της μέσα στη Σήμαντρα (0-1) συνεχίζει να είναι στις πρώτες θέσεις με 21 βαθμούς. Επόμενος αγώνας τη Τετάρτη στο γήπεδο Βαρβάρας στις 14:30, στον ημιτελικό κυπέλλου με την Όλυνθο. 

Ο Αστέρας Αγίου Νικολάου συνεχίζει να παλεύει για μια αξιοπρεπή θέση στην κατηγορία και σήμερα κέρδισε τον αγώνα με την Καλλικράτεια (1-0) με ένα θεαματικό γκολ του Στέλιου Καραδήμου με ανάποδο ψαλίδι και παίρνοντας τους 3 βαθμούς.  

 

Στην πρώτη πεντάδα της Α΄ κατηγορίας φιγουράρουν το Παλαιοχώρι με 27, η Τρίγλια με 25, το Στρατώνι με 24, η Βαρβάρα με 21 και η Άφυτος με 20. 

 

Ενδιαφέρον είχε το ντέρμπι Ηρακλής Ν.Φώκαιας με την Ελπίδα Αγ. Παντελεήμονα (1-2) στο νότιο όμιλο της  β΄ κατηγορίας, όπου η Ελπίδα πέτυχε 2 γκολ του Σαϊτιώτη και του Πασχαλίδη κερδίζοντας τους 3 βαθμούς. Μένει στη 2η θέση πίσω από την Όλυνθο με 22 βαθμούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Τα Αποτελέσματα Ττου Σαββάτου

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα