Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Η Θύελλα Στανού διαμαρτύρεται για τη διαιτησία

Δόξα Κρήμνης - Θύελλα Στανού 2-1.
Δεν είναι η πρώτη ομάδα που διαμαρτύρεται εντονότατα για τη διαιτησία. Τα παράπονα πολλά και αναρωτιέται κανείς, αν φτάνουν τελικά στην ΕΠΣΧ...

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΤΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΜΝΗ:

 

Θα θέλαμε να καταγγείλουμε τη διαιτησία του κ. Τσακαλίδη Ισαάκ ως εγκληματική. Από το 1° λεπτό του αγώνα έδειξε τις προθέσεις του παίρνοντας το μέρος της γηπεδούχου ομάδας παίζοντας 99%-01%. Από πολύ νωρίς κιτρίνισε τη μισή μας ομάδα χωρίς να υπάρχει κάποιο δυνατό μαρκάρισμα με αποκορύφωμα την κίτρινη κάρτα στον αρχηγό μας Τουπλικιώτη Νικόλαο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου για τον απίστευτο λόγο το ότι δεν ήθελε να περάσει εντός των αποδυτηρίων μας, απειλώντας τον μάλιστα πως θα τον αποβάλει με 2η κίτρινη κάρτα αν δεν εισαχθεί σ´αυτά.

 

Στο 2° ημίχρονο και ενώ η ομάδα της Κρήμνης έπαιζε σε πολύ μεγάλο βαθμό αντιαθλητικά ο κ. Τσακαλίδης δεν σφύριζε τίποτα υπέρ μας και μάλιστα κιτρίνιζε τους παίχτες μας για διαμαρτυρία αφήνοντας τους αντιπάλους ατιμώρητους. Στη συνέχεια σε 2 φάσεις που ο επόπτης κ. Χατζηδημητρίου Νικόλαος σήκωσε η σημαία του για φάουλ υπέρ μας ο κ. Τσακαλίδης συνέχισε τον αγώνα λέγοντας ότι το παίρνει πάνω του.

 

Στη μια περίπτωση μάλιστα ο ποδοσφαιριστής μας ήταν κάτω και δεχόταν τις πρώτες βοήθειες για περίπου 2 λεπτά έχοντας δεχθεί αντιαθλητικό μαρκάρισμα. Έπειτα στο 80′ λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής μας Μπήντος Αστέριος έμεινε στο έδαφος δεχόμενος τις πρώτες βοήθειες για περίπου 4 λεπτά μετά από αντιαθλητικό μαρκάρισμα εντός της περιοχής του αντιπάλου και η απόφαση του κ. Τσακαλίδη ήταν να τον κιτρινίσει για θέατρο.

 

Ο δε μάλιστα ποδοσφαιριστής μας είναι αυτή τη στιγμή με μώλωπες και σκίσιμο στα πόδια για χτυπήματα που ο κ. Τσακαλίδης «κατάπιε» μη σφυρίζοντάς τα και απειλώντας τον πως αν δεν σταματήσει να διαμαρτύρεται θα τον αποβάλει με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 90′ λεπτό του αγώνα ήρθε και το αποκορύφωμα από τον διαιτητή αποβάλλοντας με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή μας Ζαχαρούδη Αθανάσιο γράφοντας μάλιστα στο φύλλο αγώνα πως χτύπησε με γροθιά αντίπαλό του. Στη συγκεκριμένη φάση πέσανε πάνω στον ποδοσφαιριστή μας 3 παίχτες της αντίπαλης ομάδας σπρώχνοντας τον και ρίχνοντας τον κάτω.

 

Εκεί και έληξε η συγκεκριμένη φάση και δεν υπήρχαν γροθιές όπως έγραψε ο κ. Τσακαλίδης ούτε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή μας ούτε από την πλευρά των αντιπάλων που επίσης γράφτηκε ότι χτύπησαν με γροθιές ποδοσφαιριστές μας. Στη συνέχεια εισέβαλαν 5 φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας μάλιστα οι 2 τον ποδοσφαιριστή μας Σιώμο Νικόλαο και τον προπονητή μας Κυριαφίνη Ιωάννη.

 

Το περιστατικό αυτό δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα από τον κ. Τσακαλίδη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Α’ βοηθό κ. Χατζηδημητρίου Νικόλαο για τον πολύ καλό αγώνα που είχε. Και επίσης θα θέλαμε να ζητήσουμε από τον Β’ βοηθό κ. Μιχαλούδη Παναγιώτη να μη φοβάται να σηκώσει τη σημαία του υποδεικνύοντας κάποιο φάουλ, φοβούμενος την αντίδραση του διαιτητή του αγώνα.

 

Επίσης ο κ. Τσακαλίδης «κατάπιε» τις βρισιές των ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας (9 Βασαζίτη Μ., 10 Πασπαλά Ν., 11 Πασπαλά Δ.) οι οποίοι από το 1° λεπτό του αγώνα έβριζαν τους ποδοσφαιριστές μας αφήνοντάς τους ατιμώρητους. Ειδικά ο ποδοσφαιριστής (10 Πασπαλάς Ν.) από την αρχή του αγώνα έβριζε προς τους ποδοσφαιριστές μας οικογένειες, γονείς, σπίτια και τα Θεία, κάνοντας μάλιστα και πολλές χειρονομίες και βγάζοντας την γλώσσα του.

 

Υ.Γ. Απίστευτη η κατάσταση να μην υπάρχει καθόλου νερό για μπάνιο στα αποδυτήρια μας. Κύριοι της ΕΠΣΧ είπατε πως θα το ελέγξετε το θέμα με το νερό σε όλα τα γήπεδα. Πότε θα γίνει αυτή σας η κίνηση;


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα