Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Γ. Μπίκας: «Θα έκαιγαν ζωντανή τη γυναίκα μου»!

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Μπίκας. Ο (πρώην;) αρχιδιαιτητής δεν μπορεί ακόμη να συνέλθει από το σοκ που υπέστη στο άκουσμα της είδησης ότι το σπίτι του στην Ιερισσό κάηκε ολοσχερώς (κι η ενέργεια αυτή προκάλεσε την αναστολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου).

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του έχουν πέσει πάνω του για να τον στηρίξουν ψυχολογικά, αλλά ο Μπίκας παραμένει τρομοκρατημένος, λυγίζει και ξεσπάει σε κλάματα όταν αναφέρεται στο θλιβερό περιστατικό.

«Ευτυχώς, η γυναίκα μου είχε φύγει κάποιες ώρες πριν από αυτό το σπίτι για να πάει στον γιο μας στη Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσε να ήταν μέσα, θα μπορούσε να είχε καεί ζωντανή! Γιατί μέναμε για μεγάλα διαστήματα στο σπίτι μας στην Ιερισσό…», έλεγε χαρακτηριστικά ο έντρομος Μπίκας στους οικείους του.



Ο παλαίμαχος διαιτητής δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι εγκληματίες που δρουν ανενόχλητοι στο ποδόσφαιρο θα έφταναν στο σημείο να κάψουν το σπίτι του και να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Διότι, όπως αναφέρει στο περιβάλλον του, «κάηκαν και τρία διπλανά σπίτια από τη φωτιά που έβαλαν. Τι φταίνε οι άνθρωποι να βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και να φοβούνται για τη ζωή τους; Δεν σκέφτηκαν ούτε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι αδίστακτοι…».

Ο Γιώργος Μπίκας –εκτός από φοβισμένος- είναι και αηδιασμένος και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο από οποιοδήποτε πόστο. Γιατί είναι βέβαιος ότι η πυρκαγιά στο σπίτι του προήλθε από καλά οργανωμένη εγκληματική ενέργεια, δηλαδή από εμπρησμό, και συνδέεται τόσο με την επίθεση μπράβων στο σπίτι του Τσαχειλίδη όσο και με τη μαφιόζικη επιχείρηση που στήθηκε με σκοπό να αποτραπεί η παραμονή τους στη νέα ΚΕΔ. Κάτι που η Καμόρα του ποδοσφαίρου είναι σαφές ότι πέτυχε.

Πηγή:www.sport-fm.gr



booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα