Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Η Ελπίς Βραστάμων στέφτηκε πρωταθλήτρια στο Βόρειο Όμιλο της Β' κατηγορίας -ΦΩΤΟ-

Με τον ιδανικότερο τρόπο τέλειωσε την φετινή μοναδική σεζόν η Ελπίς αφού στέφτηκε πρωταθλήτρια στον Βόρειο Όμιλο της Β' κατηγορίας κερδίζοντας με 3-0 τον Χολομών Ρ/Π. Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Γκρίλης, ενώ ο Φλέσσας στο 36' έκανε το 2-0 και ο Κυργιαφίνης το 3-0 στο 61'.

Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος πρωταθλήματος στην Β' κατηγορία στην ιστορία της ομάδας, με τον προηγούμενο να έχει έρθει το 1999.

Η Ελπίς στέφτηκε απόλυτα δίκαια πρωταθλήτρια, παρά το κακό ξεκίνημα που είχε, έκανε ένα φοβερό δεύτερο γύρο ανέβηκε στην κορυφή και απέδειξε στο χτεσινό ματς πως ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με τον Χολομών επίσης να αξίζει την δεύτερη θέση και την άνοδο.

Την νέα  σεζόν θα παίξει για τέταρτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία του νομού, ενώ κατέκτησε για δεύτερη φορά το πρωτάθλημα στην Β' κατηγορία(το 1999 η πρώτη).

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα