Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια στον Πολύγυρο

Το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια 8 έως 18 ετών, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) σε συνεργασία με το Δήμο Πολυγυρου, τον Α.Ο. Πολυγύρου, την Δ/νση Α/θμιας και την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης του Ν. Χαλκιδικής.

 

Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στον Αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Πολυγύρου, το Σάββατο 16 και τη Κυριακή 17 Ιουνίου από τις  9:30 έως τις 13:00.

 

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, καθώς στόχος του MILKO της ΔΕΛΤΑ μέσα από το συγκεκριμένο τουρνουά είναι να προτρέψει τους νέους να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής, να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να σηκώσουν το κεφάλι και να πιστέψουν στον εαυτό τους!

Θα υπάρχουν εκπλήξεις για τα παιδιά με αναμνηστικά δώρα και τα μεγάλα έπαθλα από το MILKO. Επίσης θα διανέμονται δωρεάν γάλατα MILKO, σε όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, από το χορηγό της διοργάνωσης.

Όπως κάθε χρόνο ιδιαίτερα σημαντική είναι η υποστήριξη της G.S.A., της Spalding και της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr.

Ηλεκτρονικές Δηλώσεις συμμετοχής στο: http://www.basket.gr/files/3on3/3x3forms.htm


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα