Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Μ.Γ.Ο. Στρατωνίου: Φιλικές αναμετρήσεις και προετοιμασία

Με 3 νίκες σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις το αντρικό τμήμα του  Μ.Γ.Ο. Στρατωνίου αφήνοντας υποσχέσεις για τις επίσημες υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν. Ο coach Στόικος δοκίμασε πολλά σχήματα και πρόσωπα μένοντας ευχαριστημένος από την γενική εικόνα της ομάδας αλλά συγχρόνως διαπίστωσε και κάποιες αδυναμίες, τις οποίες και έχει τον χρόνο να δουλέψει και να βελτιώσει στο υπόλοιπο της προετοιμασίας.

 

Αναλυτικά οι φιλικοί αγώνες ξεκίνησαν με μια παραδοσιακή δύναμη της Α1 Θεσσαλονίκης , τον Αχιλλέα Τριανδρίας όπου η ομάδα μας επικράτησε με γκόλ των Παπαδόπουλου και Πρόκου με 1-2.

 

Στο δεύτερο φιλικό η ομάδα μας επικράτησε με 2-3 της Αναγέννηση Νέου Ρυσίου με γκολ των Παυλατου, Πανούση και νικητήριο (εντυπωσιακό!) γκολ απο ένα παιδί που προέρχεται απ τα σπλάχνα της ομάδας, του Redi Krosi.

 

Στο τρίτο φιλικό η ομάδα μας αντιμετώπισε την νεοφώτιστη στην κατηγορία και εκ των αντιπάλων μας στην Α' Χαλκιδικής , Ανθεμούν Γαλάτιστας και επικράτησε 0-2 με γκολ των Παυλάτου και Καρνόπουλου.

 

Επόμενα φιλικά για την ομάδα είναι το Σάββατο 18/8 με τον Νέο ΠΟΝ Καλλικράτειας και την Τετάρτη 22/8 θα γίνει το πρώτο φιλικό εντός έδρας με τον Αριστοτέλη Σταγείρων - Στρατονίκης.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα