Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα των αγώνων Σαββατοκύριακου 1-2/12

- Μετά και τη νέα νίκη του Άρη Παλαιοχωρίου σε συνδυασμό με τα στραβοπατήματα των υπολοίπων ανταγωνιστών του, βρίσκεται πλέον στον +6 από τον δεύτερο (με 26 βαθμούς) στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου, της Γ΄Εθνικής.

Άρης Παλαιοχωρίου - Αλμωπος Αριδαίας 2-1, Σκόρερς : Σιμόνι , Ιγνατίδης.

Η ομάδα της Τρίγλιας συνέχισε και αυτή νικηφόρα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Νίκη Αγκαθιάς και τη Βέροια.

- Μεγάλο διπλό και τρεις βαθμοί, σε μια δύσκολη έδρα πέτυχε η Νίκη Πολυγύρου. Με 10 παίκτες, απο το 65’, λόγω αποβολής του Ιβάνοφ, αλλά με τεράστια ψυχικά αποθέματα, για ακόμα ένα παιχνίδι, οι παίκτες της Νίκης απέδειξαν πως βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Εξαιρετική και σπάνια fair play ενέργεια από τον παίκτη της Νίκης, Στέλιο Μάρθα, που σε τετ α τετ έβγαλε την μπάλα για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες σε αντίπαλο και αρνήθηκε να σκοράρει! Ακόμα ένα στοιχείο του ήθους και της ποιότητας των χαρακτήρων των παιδιών που απαρτίζουν το ιστορικό σωματείο της Νίκης!

 

 

- Με  3-1 νίκησε η Σάρτη την ομάδα της Ολύνθου με 2 γκολ του Νταμαρλή και 1 του Λουκάκη. Όμορφο και δυνατό παιχνίδι απο τον Α.Ο. Σάρτης.

 

- Συνεχίζει την καλή του πορεία ο Φοίνικας Νικήτης, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το Νεοχώρι, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βασίλη Γιαννέλη που με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1!  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο,  είχε την κατοχή και πίεσε για την νίκη.  Χρειάστηκε μια στημένη φάση για να γράψει με κεφαλιά το τελικό 1-2 ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Λυδιανος! 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα