Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Επεισόδια στον αγώνα μεταξύ Βραστάμων και Ν. Μαρμαρά

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας μεταξύ των ομάδων των Βραστάμων και του Ν.Μαρμαρά.

 

Ο προπονητής της Προποντίδας φαίνεται να προκάλεσε με δηλώσεις του τον πάγκο των Βραστάμων και τελικά αποβλήθηκε από το γήπεδο μετά από υπόδειξη του Α΄ βοηθού διαιτή.

 

Κατά την διαδρομή προς τα αποδυτήρια θερμόαιμοι οπαδοί της Ελπίδας πέταξαν πέτρες  στον προπονητή της Προποντίδας, ενώ πέτρα χτύπησε και τον παρατηρητή του αγώνα. Επικράτησε ένταση ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα, όπου οι διαιτητές και οι παίκτες της Προποντίδας αποχώρησαν με τη συνοδεία αστυνομίας. 

 

Στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης, η εικόνα της Ελπίδας Βραστάμων ήταν καλύτερη και ήδη από το πρώτο 10λεπτο πέτυχε δύο τέρματα. Η Προποντίδα κατάφερε και μείωσε σε 2-1 με γκολ του Τσουρή. Λιγο πριν τελειώσει το πρώτο η ομάδα των Βραστάμων έκανε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 3-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

 

Η Προποντίδα στο δεύτερο μέρος μείωσε σε 3-2 και τελικά έφτασε στην ισοφάριση 10 λεπτά πριν το τέλος.Η Προποντίδα τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίχτες μετά από κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Κίτα  και ο Στόικος. Μία κόκκινη και για τον Αγγελή της Ελπίδας.

 

Σκόρερς για την Ελπίδα Βραστάμων οι Καραβασίλης, Θεολόγου και Νέστωρ. Σκόρερς για την Προποντίδα Ν.Μαρμαρά οι Τσουρής, Τερσενίδης και Ψηλογιάννης.

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα