Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Η προβολή της Ελλάδας και της Χαλκιδικής μέσα από ξένα τηλεοπτικά δίκτυα

Με στόχο την ανάδειξη δημοφιλών, αλλά λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών στο εξωτερικό, 365 ημέρες τον χρόνο,  θα πραγματοποιηθούν τηλεοπτικά γυρίσματα στη χώρα μας, μεταξύ των περιοχών και η Χαλκιδική, από τηλεοπτικούς σταθμούς μεγάλης θεαματικότητας, της Ρωσίας, της Γαλλίας και του Βελγίου.

 

Η τηλεοπτική προβολή γίνεται με τη στήριξη του ΕΟΤ, στο πλαίσιο του στρατηγικού επικοινωνιακoύ σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά. Αναλυτικά:

 

Το ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού Russia 24, θα επισκεφτεί και τη Χαλκιδική με σκοπό την παραγωγή βίντεο και τηλεοπτικής εκπομπής, που απευθύνεται σε ρώσους τουριστικούς πράκτορες.

 

Τηλεοπτικό συνεργείο του «Live-Planet» της Ρωσίας, θα επισκεφτεί το Ιόνιο (Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο). Βελγικό τηλεοπτικό συνεργείο της δημοφιλούς εκπομπής «BBDM» (Belges du Bout du Monde) «Οι Βέλγοι στην άκρη του κόσμου», θα βρεθεί σε Αθήνα, Αγκίστρι, Τυρό, Λεωνίδιο, Μονεμβασιά και Ναύπλιο για λογαριασμό του βελγικού τηλεοπτικού σταθμού RTBF.

Η δημοσιογραφική ομάδα της δημοφιλούς εκπομπής «Silence, ça pousse!» του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France 5, θα επισκεφτεί την Αθήνα, με σκοπό την προώθηση του city break τουρισμού της πρωτεύουσας.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα