Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

«Νέα Αριστερά» το όνομα του νέου κόμματος των 11

 Τους βασικούς άξονες της «Νέας Αριστεράς» έθεσε ο Αλέξης Χαρίτσης, επικεφαλής της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Σαράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Την νέα κοινοβουλευτική ομάδα απαρτίζουν οι βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

H Αναστασία Κότσαλη έκανε την προσφώνηση της εκδήλωσης που μεταδόθηκε και στη νοηματική. Κατόπιν, παρουσιάστηκε η πολιτική ταυτότητα του νέου φορέα και οι θέσεις του.

Η νέα ομάδα αναμένεται να πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού της κυβέρνησης, ενώ στόχος της, όπως ξεκαθάρισαν εξ αρχής οι «11», δεν είναι ο ανταγωνισμός και η κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μία αριστερή αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία.

Οι «11» είναι οι Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξη Χαρίτση, Νάσο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μερόπη Τζούφη, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Πέτη Πέρκα, Χουσείν Ζειμπέκ και Φερχάτ Οζγκιούρ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα