Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Πορεία αγροτών με τρακτέρ από Επανομή προς τον κόμβο αεροδρομίου

Μηχανοκίνητη πορεία προς τον κόμβο αεροδρομίου “Μακεδονία” πραγματοποιούν αγρότες με τα τρακτέρ τους από περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Αγρότες ξεκίνησαν από την Επανομή με σκοπό να κινηθούν προς τον κόμβο του αεροδρομίου «Μακεδονία», με σκοπό να τον αποκλείσουν.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έστησαν φραγμό επί της οδού Θεσσαλονίκης – Περαίας στο ύψος του Πλαγιαρίου (σημείο “Μηδέν”), προκειμένου να αποτρέψουν τους αγρότες από το να φτάσουν στον κόμβο του Αεροδρομίου. Σημειώνεται πως ο φραγμός στήθηκε 4 χιλιόμετρα μακριά από τον κόμβο.

Στο σημείο επικράτησε μικροένταση με τους αγρότες να ζητούν να ανοίξει ο φραγμός έτσι ώστε το κομβόι των τρακτέρ να φτάσει στον κόμβο του Αεροδρομίου.

Η άνοδος προς Πλαγιάρι και Επανομή παραμένει ενώ οι αγρότες παραμένουν στο σημείο και προχωρούν σε διαβουλεύσεις για τις επόμενες κινήσεις τους.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα