Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Παροχή δωρεάν βιβλίων από τον ΟΓΑ σε 175.000 δικαιούχους

Από αύριο 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 8 Μαΐου 2018 θα τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα παροχής δωρεάν βιβλίων έτους 2017 σε όλους τους νομούς της Ελλάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ στην οποία προστίθεται πως έχει πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη των 175.000 δικαιούχων.

 

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (oga.gr), στο πεδίο (Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΓΑ/ Αγροτική Εστία /Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας). Ειδικότερα, για τη Λέσβο που επλήγη από το σεισμό, όλοι οι δικαιούχοι που έκαναν αίτηση, θα λάβουν δωρεάν βιβλία, απευθυνόμενοι στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.

 

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι επιλέγουν, καθ΄ όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος, δωρεάν βιβλία, αξίας μέχρι 20 ευρώ, (μορφωτικού, ψυχαγωγικού περιεχομένου, φροντιστηριακά, σχολικά ή ξενόγλωσσα βοηθήματα, κλπ) από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ κατάλογο βιβλιοπωλείων ή εκδοτικών οίκων.

 

Σημειώνεται ότι οι κληρωθέντες δεν παραλαμβάνουν δελτία, αλλά απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους. Επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται η προμήθεια άλλων ειδών, εκτός από βιβλία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα